Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
TOPIC: Gerçək olub-olmadığını özüm yoxladım
Gerçək olub-olmadığını özüm yoxladım 1 week 4 days ago #2388307
Bu sual mənim beynimdə dəfələrlə dolaşmışdı.

İnternetdə gəzərkən tez-tez mostbet reklamlarına rast gəlirdim. Hər dəfə də içimdən belə deyirdim: "Görəsən, mostbet is real or fake? Doğrudanmı burada qazanmaq olar, yoxsa hamısı yalandır?" Dostlarım arasında da bu sual tez-tez müzakirə olunurdu. Kimisi deyirdi "mən qazanmışam", kimisi deyirdi "inanma, hamısı hiylədir". Mən isə ortada qalmışdım – nə inanırdım, nə də tam inanmırdım.

Üç ay əvvəl bu sualı özüm yoxlamaq qərarına gəldim.

Adi bir çərşənbə axşamı idi. İşdən evə gəlmişdim, bir az yorğun idim. Çay dəmlədim, pəncərənin qabağında oturub düşündüm. "Niyə də yox? Axı mənə nə olar? 20 manat yükləyərəm, oynayaram, görərəm nə olur. Əgər mostbet is real or fake sualının cavabını öyrənmək istəyirəmsə, bunu ən yaxşı yol sınamaqdır."

Telefonu götürdüm, brauzeri açdım, mostbet saytına daxil oldum. Bir neçə dəqiqə səhifədə gəzişdim. Hər şey çox professional görünürdü – dizayn gözəl idi, oyunlar çox idi, məlumatlar aydın yazılmışdı. Qeydiyyat düyməsini basdım. Adımı yazdım, telefon nömrəmi yazdım, e-poçt ünvanımı yazdım. Beş dəqiqə çəkmədi, qeydiyyat tamamlandı.

Balans artırmaq qaldı. Bank kartımı götürdüm, 20 manat yüklədim. Pul dərhal balansıma əlavə olundu. "Yaxşı, heç olmasa pulu oğurlamadılar" – deyə düşündüm gülərək. İndi oynamaq vaxtı idi.

Oyunları gəzməyə başladım. Çox seçim var idi – slotlar, rulet, blackjack, poker, canlı kazino. Hansını seçəcəyimi bilmirdim. Bir az slotlara baxdım, bir az canlı kazinoya baxdım. Sonda "Sweet Bonanza" adlı oyunda qərar verdim. Rəngarəng idi, konfetlər, meyvələr, şirin şeylər... Çox maraqlı görünürdü.

Oyunu açdım, qaydaları oxudum. Altı baraban, beş sıra, xüsusi simvollar, pulsuz fırlanmalar. Mərc 20 qəpikdən başlayırdı. Ehtiyatlı olmaq qərarı verdim – 50 qəpik qoydum, fırlatdım.

Heç nə olmadı. Yenə 50 qəpik, yenə heç nə. Üçüncü dəfə, dördüncü dəfə... 5 manat getmişdi, qazanc yox idi. "Bax, dediyim kimi, yəqin hamısı fakedir" – deyə düşündüm. Amma dayanmadım. Axı 20 manat yükləmişdim, hələ 15 manat qalmışdı.

Beşinci fırlatmada birdən ekran dəyişdi. Konfetlər partlamağa başladı, xüsusi simvollar düşdü, pulsuz fırlanmalar açıldı. On pulsuz fırlanma verdilər. Və başladı.

Pulsuz fırlanmalar zamanı qazancım qat-qat artırdı. 2 manat, 5 manat, 10 manat, 20 manat, 30 manat... Gözlərimə inana bilmirdim. Ekrana baxıb donub qalmışdım. Pulsuz fırlanmalar bitəndə balansımda 120 manat var idi. 20 manat qoymuşdum, 120 manat qazanmışdım. Altı qat!

Oturduğum yerdə səssizcə gülməyə başladım. Sonra ayağa qalxdım, mətbəxdə bir az gəzişdim. Öz-özümə danışırdım: "Bu ola bilməz, bu ola bilməz..." Amma ekranda rəqəmlər durduğu yerə durmuşdu. 120 manat.

Bir az sakitləşəndən sonra oturdum, dərin nəfəs aldım. İndi nə edəcəyimi düşünürdüm. Pulun hamısını çıxartmalı idim, yoxsa bir az da oynayım? Ağıl deyirdi "çıxart", ürək deyirdi "bir az daha oyna". Bir neçə dəqiqə fikirləşdim. Sonra qərar verdim – 100 manat çıxardım, 20 manatla oynayım. Həm qazancı əldə saxlamış olaram, həm də oynamağa davam edərəm.

100 manatı çıxartmaq üçün əməliyyat etdim. On dəqiqə sonra bank hesabıma düşdü. İndi gerçək olduğuna tam inanmışdım. Mostbet is real or fake sualının cavabını özüm tapmışdım – real idi, çox real.

Qalan 20 manatla oynamağa davam etdim. Bir az uduzdum, bir az qazandım. Sonda 25 manat oldu. Ümumi qazancım 105 manat idi. Çox yaxşı nəticə.

O axşam yata bilmədim. Fikirləşirdim – bu necə oldu? Axı mən sadəcə sınamaq istəmişdim, sadəcə mostbet is real or fake öyrənmək istəmişdim. Və nəticədə 100 manat qazanmışdım. Bu, mənim üçün inanılmaz bir hadisə idi.

Ertəsi gün işə gedəndə özümü çox yaxşı hiss edirdim. Günorta fasiləsində iş yoldaşım Muradla çay içirdik. Birdən o da mostbet-dən danışmağa başladı. "Eşitmişəm, orada qazanmaq olur, amma bilmirəm, bəlkə də yalandır" – dedi. Gülümsədim, ona dedim: "Mən sınadım, qazandım da". Murad gözlərini böyütdü: "Doğrudan? Necə oldu?" Mən də ona hər şeyi danışdım – qeydiyyatdan, oyundan, qazancdan. Çox maraqlandı, axşam o da sınayacağını dedi.

Həmin axşam evə qayıdanda yenə telefonu götürdüm. Bir az oynamaq istədim. Artıq təcrübəm var idi, ehtiyatlı idim. 10 manat yüklədim, yavaş-yavaş oynadım. Bir saatda 5 manat qazandım. Çox deyildi, amma sabit idi.

Beləcə, həftədə bir neçə dəfə oynamağa başladım. Heç vaxt çox pul qoymurdum, heç vaxt acgözlük etmirdim. Qazandığım pulları dərhal çıxarırdım. Bəzən 10 manat, bəzən 20 manat, bəzən də 30 manat qazanırdım. Heç vaxt böyük uduş olmurdu, amma kiçik-qazanc sabit idi.

Bir ay keçdi. Bu müddətdə nə qədər qazandığımı hesabladım – təxminən 150 manat. Çox pul deyil, amma əlavə gəlir kimi yaxşıdır. Özümə yeni köynək aldım, bir də kitab mağazasından bir neçə kitab.

İndi hələ də oynayıram. Artıq mostbet is real or fake sualı məni maraqlandırmır, çünki cavabını bilirəm. Real olduğunu öz gözlərimlə gördüm, öz cibimlə hiss etdim. Amma ən vacib şeyi də öyrəndim – burada əsas olan ehtiyatlı olmaqdır. Tələsməmək, acgözlük etməmək, nə vaxt dayanacağını bilmək.

Bu gün də işdən sonra evə gəldim, çay dəmlədim, telefonu götürdüm. Mostbet-i açdım, bir az oynadım. Bu dəfə 8 manat qazandım. Çox deyil, amma kifayətdir. Sabah üçün çörək puludur.

Və hər dəfə oynayanda o ilk gecəni xatırlayıram. O gecəni ki, sadəcə maraqlandığım üçün sınadım, sadəcə öyrənmək istədim. Və nəticədə həm öyrəndim, həm də qazandım. İkiqat qazanc.
The administrator has disabled public write access.