Donec eu elit in nisi placerat tincidunt in eu sapien. Proin odio nunc, interdum vel malesuada pretium, fringilla sit amet metus
TOPIC: Експертиза замість консультації
Експертиза замість консультації 1 day 6 hours ago #2593707
  • mrcFOT2O
  • mrcFOT2O's Avatar
  • Platinum Member
У сфері Hi-Fi дуже легко помилитися. Характеристики на папері часто брешуть, а відгуки в інтернеті пишуть люди з різним рівнем слуху. Тому для мене критично важливо мати поруч того, хто чує так само, як я, або навіть краще. Я знайшов місце, де працюють не продавці, а інженери та звукорежисери. Вони пояснюють різницю між класами підсилення, типами випромінювачів та матеріалами кабелів так, що це стає зрозуміло навіть новачкові. Ви можете прийти з будь-яким запитом: від вибору навушників для студії до побудови багатокомнатної мультирум-системи. І ви отримаєте не рекламний буклет, а технічне обґрунтування. В Україні це унікальна практика, коли тобі доводять якість звуку не словами, а демонстрацією на топових стендах. Варто один раз стати свідком такого порівняння, і ви вже ніколи не купите техніку наосліп. Додаткові відомості: www.epochtimes.com.ua/ru/china/culture/i...g-muzyki-115826.html .
The administrator has disabled public write access.