Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
TOPIC: Da li pratiš rezultate timova kako bi se kladio?
Da li pratiš rezultate timova kako bi se kladio? 1 day 14 hours ago #2782686
  • nikki800
  • nikki800's Avatar
  • New Member
Zadnjih mjeseci sam počeo obraćati više pažnje na međusobne rezultate ekipa. Prije sam uglavnom gledao samo trenutnu formu, a onda sam primijetio da neki timovi imaju zanimljiv učinak protiv određenih protivnika. Jednom sam prije utakmice pogledao nekoliko njihovih ranijih duela i dobio potpuno drugačiju sliku. Da li i vi provjeravate međusobne rezultate prije nego što napravite opkladu?
The administrator has disabled public write access.
Da li pratiš rezultate timova kako bi se kladio? 1 day 13 hours ago #2782890
  • johnnyy
  • johnnyy's Avatar
  • New Member
Ako se radi o ekipama koje često igraju jedna protiv druge, pogledam njihove prethodne duele čisto da vidim postoji li neki zanimljiv obrazac. Ne oslanjam se samo na to, jer se sastavi i forma mijenjaju. Sjećam se jednog meča gdje je domaći tim ranije imao odlične rezultate protiv gosta, ali je tada situacija bila dosta drugačija. Zato mi je H2H više dodatna informacija nego glavni kriterij. Najviše mi koristi kada ga uporedim s trenutnom formom i rezultatima iz posljednjih nekoliko kola.
Da li pratiš rezultate timova kako bi se kladio? 1 day 10 hours ago #2783140
  • luckyjack
  • luckyjack's Avatar
  • New Member
Ja sam ranije skoro potpuno zanemarivao međusobne rezultate, ali sam ih počeo gledati nakon jedne utakmice koja me iznenadila. Od tada obično bacim pogled na nekoliko posljednjih H2H susreta, posebno kada su ekipe približno izjednačene. Naravno, ne uzimam stare rezultate kao garanciju za ono što će se desiti. Više mi služe da dobijem dodatni kontekst prije odluke. Kada već pregledavam različite opcije, ponekad pogledam https://mrbit.ba/bs/betting/esports čisto da vidim koje su kategorije dostupne. Kod fudbala ipak najviše kombinujem međusobne duele s trenutnom formom, sastavima i rasporedom.